„a" Darvas, Színházi vetélkedő

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet vetélkedőt hirdet nyugdíjas klubok, 60 év fölötti baráti társaságok számára. A Bajor Gizi Színészmúzeumban nemrég megnyílt Darvas Iván életét, pályáját bemutató kiállításhoz kapcsolódó versenyre várjuk az érdeklődők jelentkezését. Az első forduló során csapatonként egy feladatlapot kell kitölteni, melyhez ajánljuk a kiállítás megtekintését. Jórészt e tárlat anyagából szerkesztettük a feladatlapot, melyhez egyrészt a múzeumban is hozzá lehet jutni továbbá az intézmény honlapján is megtalálható.
A kitöltött feladatlapot névvel, címmel ellátva megadott határidőre vissza kell juttatni vagy a Bajor Gizi Színészmúzeumba (XII.k. Stromfeld Aurél u. 16.) vagy az Országos Színháztörténeti Intézetbe (I.k. Krisztina krt. 57.). A legjobb munkák beküldői jutnak tovább a döntőbe. A személyes megmérettetésre 6-8 csapatot hívunk majd meg, csapatonként 5 főt delegálva a versenybe. 
 
 

 

Fontos határidők:
Feladatlapok beérkezési határideje: 2015. november 20. péntek (személyesen is lehet hozni)
Eredményekről tájékoztatás a honlapon: 2015. november 25. szerda
Döntő időpontja: 2015. december 11. péntek 16 óra
Helyszíne: Bajor Gizi Színészmúzeum, XII.k. Stromfeld Aurél u. 16.
 
Fontos információk:
Múzeumi belépő: 62-70 év között 500 Ft, 70 év fölött ingyenes.
Múzeumi nyitva tartás: szerda-vasárnap 14-18 óra
Előzetes egyeztetéssel egyéb időpont is lehetséges továbbá szakmai tárlatvezetést is nyújtunk!
Nagy szeretettel várjuk jelentkezésüket!
 
További információ: Szebényi Ágnes Tel.:1 375 1184/105. mellék, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.