"Zsibongó múzeum" - szakmai nap pedagógusoknak

A Bajor Gizi Színészmúzeum szakmai napokat hirdet magyarországi és határon túli középfokú oktatási intézményekben dolgozó pedagógusok számára.
 
A PROGRAM CÉLJA:
 
A partneri kapcsolatok elmélyítése érdekében azokat a pedagógusokat várjuk a programra, akik a Bajor Gizi Színészmúzeum szakmai és pedagógiai programjának műhelymunka-típusú bemutatása nyomán – reményeink szerint – szívesen hozzák el csoportjaikat és osztályaikat az intézménybe. A résztvevő kollégákat a bemutató foglalkozásokon túl információs anyagokkal is ellátjuk, hogy belőlük kezdeményezéseink legaktívabb és legelkötelezettebb támogatói váljanak. Ez a látogatás várhatóan újabb inspirációkat ad e pedagógusi kör jövőbeli munkájához és bővíti a tanórán kívüli oktatási tevékenységeik palettáját. Emellett a műhelymunkák célja az intézményben készülő fejlesztési tervek kidolgozását megalapozó eszmecsere és ötletbörze is. 
 
PROGRAM:
 
15.00-15.30  – A Bajor Gizi Színészmúzeum tevékenységének bemutatása, középpontban a kiállítások élményszerű megismerésével
15.30-16.00 – Kurátori tárlatvezetés a Kortársunk Csehov című kiállításban  
16.00-16.15 – Kávészünet
16.15-17.30 – A Kortársunk Csehov című kiállításhoz kapcsolódó múzeumpedagógiai foglalkozás élményszerű megismerése
17.30-18.00 – Kérdések, kötetlen beszélgetés
 
IDŐPONTOK: 
 
2018. május 11. (péntek) 15-18 óra között
2018. június 8. (péntek) 15-18 óra között
 
HELYSZÍN: 
 
Bajor Gizi Színészmúzeum (1124 Budapest, Stromfeld Aurél u. 16.)
 
JELENTKEZÉS: 
 
A programon történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztráljon a mellékelt JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben – a keretlétszám erejéig – fogadjuk el, arról visszaigazolást küldünk.    
 

 
Az OSZMI – Bajor Gizi Színészmúzeum fenntartója a Petőfi Irodalmi Múzeum. A szakmai napok meghirdetését az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkárságának támogatása tette lehetővé.