Az OSZMI és a BGM nyitvatartása

TISZTELT KUTATÓINK ÉS LÁTOGATÓINK!
 
2020. június 18-án megszűnt a járványügyi veszélyhelyzet, a kulturális intézmények megnyithatták a közönségforgalmi területeiket, így korlátozásokkal ugyan, de az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet muzeális gyűjteményeinek kutatószolgálata és könyvtára és a Bajor Gizi Színészmúzeum kiállításai ÚJRA LÁTOGATHATÓK!
 

Látogatási rend az OSZMI-ban

 
 
Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet muzeális gyűjteményeibe és könyvtárába a látogatás előtt  ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES, kutatási szándékukat a kutatás témájának és a felkeresni kívánt gyűjtemények meghatározásával szíveskedjenek e-mailben jelezni a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, hogy a férőhelyek figyelembe vételével a biztonságos kiszolgálásukat biztosíthassuk.
 

Látogatási rend a BGM-ben

 
 
2020. június 24-től a szokásos nyitvatartási rend szerint fogadjuk a látogatókat a Bajor Gizi Színészmúzeumban. Megnyíltak új időszaki tárlataink, a Herceg a vasfüggöny mögül – Róna Viktor, valamint a Bács Ferenc emlékkiállítás.
Nyitvatartás: szerdától vasárnapig 14.00 és 18.00 óra között
 
 
 
Kérjük, mindkét helyszínen viseljenek maszkot és ügyeljenek a távolságtartási szabályok betartására!
 
 
VÁRJUK ÖNÖKET SZERETETTEL!