SZÜLINAPI ZSÚR

A Bajor Gizi Színészmúzeumot – a művésznő egykori otthonát – építészeti sajátosságai, parkja és sajátos atmoszférája teszi ideális rendezvényhelyszínné. A neobarokk villa földszintjén található konferenciaterem, a csodálatos kert egyedi hangulatú helyszíne lehet egy születésnapi zsúrnak. Az alagsorban található büfében pedig lehetőség nyílik a születésnap előkészítésére.

Múzeumpedagógusaink játékos programokkal teszik emlékezetessé a zsúrokat. A foglalkozásokat egyéni elképzeléseik szerint alakítjuk: kérhető kézműves foglalkozás, tematikus drámajáték illetve jelmezes beöltözés is. A programok között lehetőség nyílik az ünnepelt megköszöntésére, a megrendelő által hozott születésnapi torta felvágására, az otthon sütött pogácsa elfogyasztására is. A zsúr időtartama a múzeumpedagógiai foglakozással együtt 3 óra.

 

 
 
A bérléssel kapcsolatos feltételekről és további részletekről szívesen tájékoztatjuk a Bajor Gizi Színészmúzeum nyitvatartási idejében (szerdától vasárnapig 14.00 - 18.00-ig) a következő telefonszámon: 06-1-225-3161,

nyitvatartási időn kívül a következő telefonszámon: 06-1-375-1184, 

valamint a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
 
 
ÁRAK:
 
Születésnapi zsúr*  ára (3 órára) - 1200 Ft/ fő
  Múzeumpedagógus 3 órára - 12.000 Ft
  Egyszeri készenléti díj - 3.000 Ft
 
A 3 óra túllépése esetén minden megkezdett órára 3.000 Ft/ óra plusz költséget számítunk fel!
 
*Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!