PQ Studio: Übü király dizájnprojekt

 
Felhívás előadásdizájnt oktatók és tanulók számára
 

A PQ STUDIO azon valós és képzeletbeli tereket ünnepli, amelyekben a dizájnerek alkotnak. Ezekben a fizikai és mentális terekben érleljük, mérlegeljük, választjuk ki, vetjük el és képzeljük újra ötleteinket. A PQ közös dizájnprojektje ezt a folyamatot és annak eredményeit tárja fel diákok kurzusokon született tervein keresztül.

A projekt alapszövege: Alfred Jarry: Übü király
Kurátor: Patrick Du Wors

 

HATÁRIDŐ:

Az intézmények 2018. október 1-jéig jelezhetik részvételi szándékukat. Regisztrálni intézményenként 10 eurós adminisztrációs díj ellenében, regisztrációs adatlap kitöltésével lehet.

A projektek tervezetének benyújtási határideje: 2019. január 31.

A főszervezők felhívják a jelentkezők figyelmét, hogy a PQ a platformot biztosítja a kiválasztott művek, projektek bemutatásához, de azok szállításáról, valamint építéséről és bontásáról, illetve az utazásról a jelentkezőknek maguknak kell gondoskodniuk. A kiválasztott pályázóknak részt kell venniük továbbá a közös dizájnprojekt kritikai és kerekasztal szekcióiban.

 

További információ és jelentkezés a PQ angol nyelvű honlapján:

 https://www.pq.cz/open-calls/

http://www.pq.cz/wp-content/uploads/2018/07/PQ-Studio-Common-Design-Project-Ubu-Roi-Call-for-Performance-Design-Educators-and-Students.pdf