VárdaFeszt Klub

Programismertető:

 

A VárdaFeszt Klub a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiváljának 2023 őszén útjára indított évközi eseménysorozata, melynek célja lehetőséget teremteni arra, hogy a fesztivál kedvelői az éves rendezvények közötti időszakban is találkozhassanak, s a megszokott forgatókönyv szerint, egy-egy színházi előadás megtekintése után szakmai beszélgetés keretén belül eszmét cserélhessenek. A beszélgetésre, meghívott vendégeinken túl, meginvitáljuk az előadás szereplőit, alkotóit is. A rendezvénysorozat az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet Előadó-művészeti Osztályának szervezésében valósul meg, ötletadók: Mészáros Katalin és Szigeti Réka.

A VárdaFeszt Klub nyitott – az aktuális színházi tér befogadóképessége erejéig – szeretettel várjuk érdeklődő, közösségi élményt kereső színházkedvelők csatlakozását. A soron következő klubrendezvényekről, a regisztráció lehetőségéről az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet honlapján és Facebook-oldalán adunk hírt.

 

Megnyitó
A VárdaFeszt Klub megnyitó rendezvényére 2023. november 7-én 18.30 órától került sor a Bajor Gizi Színészmúzeumban. A klubtagok a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátékában Dedovity Tomity Dina Szindróma című előadását tekinthették meg. Az est díszvendége Gubik Petra Junior Prima-díjas színművész volt. 

 

A rendezvényről szóló tudósítás IDE kattintva tekinthető meg.


Támogatóink: Kulturális és Innovációs Minisztérium, Bajor Gizi Színészmúzeum, Országos Színházművészeti Múzeum és Intézet, Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja

2024.01.30