Felhívás doktori hallgatóknak

Felhívás ismeretterjesztő előadás megtartására a Székely György Színháztudományi Szabadegyetem tavaszi félévében

 

A SZÉKELY GYÖRGY SZÍNHÁZTUDOMÁNYI SZABADEGYETEM doktori hallgatók által tartott tudományos-ismeretterjesztő előadássorozat a Petőfi Irodalmi Múzeum – Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet szervezésében. A szabadegyetemen magyarországi és határon túli magyar nyelvű doktori képzésben részt vevő, színháztudományi témákkal foglalkozó fiatal kutatók tartanak ismeretterjesztő előadásokat. A sorozat havi egy alkalommal jelentkezik, és minden érdeklődő számára nyitott.

A Székely György Színháztudományi Szabadegyetem tavaszi félévére olyan doktori hallgatók, doktorjelöltek jelentkezését várjuk, akik színháztudományi, színháztörténeti vagy a színházhoz kapcsolódó határterületeken folytatják kutatásaikat. A jelentkezéseket egy órás, saját kutatási területhez kapcsolódó, tudománynépszerűsítő előadás megtartására várjuk.

 

JELENTKEZÉS:

Az előadás tervezett címét és 1000 leütéses absztraktját Galácz Juditnak vagy Hadi Barbarának címezve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre várjuk. A jelentkezésben kérjük feltüntetni azt az intézményt és doktori programot, ahol az előadó doktori kutatásait folytatja!

Jelentkezési határidő: 2020. január 10.